dinsdag 13 maart 2007

Leveringen en beloftes

Gisteren een mailtje gekregen van Dell dat het snoer om mijn PDA in de auto te kunnen opladen vandaag tussen 9 en 17h zou worden geleverd. En of ik er voor kon zorgen dat er iemand aanwezig zou zijn??? Ik werk niet, maar ik vraag mij af hoe ze verwachten dat iemand dat de avond ervoor zo maar eventjes kan regelen?

Deze morgen om 10h de bel... Hoera!! Ik hoef niet mee te wachten!!! Zo vroeg had ik ze niet verwacht.
Bleek dat dit mijn Amazon bestelling was. Die zou pas vrijdag toekomen, maar dat ze er nu al is, vind ik natuurlijk niet erg ;-)
Ik ben dan maar beginnen lezen, heb het www onveilig gemaakt, nog een deel van mijn Excel cursus afgemaakt en ook de wasmand is nu leeg. (Alles ligt in stapeltjes gesorteerd, maar toch al veeeeel dichter bij de machine en een deel is zelfs al gewassen!)

En...oh wonder, ze zijn voor 17h hier geweest. Zelfs 3 uur vroeger. Dat ben ik echt niet gewoon. Zo'n luxe!

Nu kan ik na school met de kinderen op stap. Want ik had beloofd dat ze met het geld, dat ze zaterdag door de verkoop van hun speelgoed verdiend hebben, iets mogen kopen. Ze hebben vorige week zelf de puzzelstukjes geteld, alles mooi in de dozen gestoken, knuffels gesorteerd en zo toch elk 17 Euro verdiend. Dan hebben ze ook nog het geld dat ze de laatse weken gespaard hebben, dus elk meer dan 20 Euro.

Dus zal ik straks zeeeeeer lang in de winkel rondlopen, tellen en rekenen, want 20 Euro geef je niet zomaar vlug-vlug uit! Daar moet over nagedacht worden! Daar moet zelfs heel SERIEUS over nagedacht worden en ALLE mogelijkheden moeten de revue passeren.

Vanavond koken??? Ik denk het niet...

2 opmerkingen:

Cindy zei

goed alternatief voor koken (ben ik zelf specialist in): frituur, colruyt voor en mexicaanse schotel of wokschotel. Respectievelijk enkel halen of bakken en klaar is kees.
Superhandig, vooral op dagen zoals deze dat je kinderen zware en langdurige overpeinzingen dienen te maken.
PS Wat wat het resultaat van de geldspenderende activiteiten??

Anoniem zei

O, dat wachten de hele dag, vreselijk vind ik het! Gelukkig zijn ze er hier vrij goed in om in te schatten wanneer ze zullen komen. En meestal geef ik mijn GSM-nummer, zodat ze me een half uurtje ervoor bellen (en kan ik nog op tijd thuis geraken)... Maar niet iedereen wil dat doen, hoor!

En wat leuks hebben ze gekocht?

Groetjes,

Hilde
www.hilde.verenigdestaten.info