woensdag 2 januari 2008

Weer thuis.

Mijn spruiten zijn sinds gisterenavond terug thuis.

Wa nieuws??

Niets wereldschokkends.
Hij gaat trouwen met zijn Trezebees. (oooooh!!! what a surprise!! Dit had ik nu ECHT niet verwacht... ) maar ze weten nog niet wanneer. Het is ook nog een beetje een geheim. Want alleen zij, haar moeder en de kinderen weten het.
En nu ook het hele www. Yay.

En in die vijf dagen hebben ze eigenlijk niet veel gedaan. Een dag naar de zoo, is naast winkelen en wat op het strand wandelen, zowat de enige activiteit. Om te gaan zwemmen hebben ze blijkbaar 'geen tijd' gehad.
Of dit te maken heeft met het feit dat Hij de kinderen 's morgens voor de tv parkeert en tot 11u, met gesloten deur en 'do not disturb'-instructies, met Trezebees in bed blijft??
Maar nee jong! Aléééé. Beetje serieus blijven hé!

Klachten van de kids??
Ja.
Dat ze elke dag om 9u in hun bed moesten en op Oudejaar maar tot 10u mochten opblijven. En dat zijn commentaar was dat dit van mij ook zou moeten ?!?

Haren thee is misschien niet meer zo lekker, maar de rest smaakt blijkbaar nog altijd naar meer ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

zou den trouw van "moetens" zijn?
Ik vind het ook ferm dat hij zoveel mogelijk probeert om de dagelijkse regelmaat van de kinderen, niet te verstoren. Dus ze mogen 's morgens tv kijken en moeten vroeg naar bed. In feite is het een opoffering dat hij hen tot 11 uur gerust laat en niet direkt aandacht wil van hen. Ziede wel dat hij de kinderen begrijpt...