woensdag 5 september 2007

Huiszanger

Herman is deze week onze privé huiszanger. Hij zingt wel de hele tijd hetzelfde liedje.

's Morgens op tijd op mijn werk komen, lukt bijna....als je niet op een kwartier kijkt. En ook niet op een half uur. En Herman maar zingen vanachter in mijn auto. Opzij, opzij, opzij... Maar de file bleef staan.

Om half vier stipt vertrokken omdat Oudste om half vijf naar de muziekles moest. Maak plaats, maak plaats, maak plaats... Herman had er nog lol in. En om half zes naar de pianoles. In hetzelfde gebouw???? Alé gij!! LOL!! Dan zou ze daar gewoon zelf naartoe kunnen gaan! In een andere straat natuurlijk. We hebben ongelofelijke haast. Zucht.

Ik had net genoeg tijd om ze weer thuis bij de babysit af te zetten en naar mijn eerste les van de fotografiecursus te vertrekken. Opzij, opzij opzij, want wij zijn haast te laat.. Herman was het nog niet beu. Daar net op tijd binnengesprongen. Te snel rijden... pfff snel is relatief want ... We hebben maar een paar minuten tijd.

En vandaag...de kinderen op school opgepikt, terug naar Gent gereden om alle spullen voor de muziekschool te vinden en een piano te huren (yay!! Gelukt!! Bij een yummie man dan nog. Die mag hier altijd de piano komen stemmen ;-)) De ontbrekende schoolspullen gekocht en eindelijk naar huis gekomen. Nu nog die stapel zien gekaft te krijgen. We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan

En Herman... die zingt onverstoorbaar verder.

En weer dooooooorgàààààn!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahahahah, grappig geschreven en héél herkenbaar, alleen heb ik nog nooit een piano 'gehuurd'...
Groetjes,

Blue zei

fijn he die septembermaand....
gewoon weer wennen aan .. ja dat vliegen hé ...

Sabine zei

@ anoniem: Ik ook niet, maar dat kost veel minder dan zo'n ding te kopen en na zes maand vast te stellen dat Oudste het 'toch niet zo leuk vind'!

Anoniem zei

Las ik daar 'yummie man'?!

Anoniem zei

We kunnen nu niet langer, we kunnen nu niet langer blijven staaaaaaan...

Hier hetzelfde gevoel, hoor!! Een grote aanpassing weer voor iedereen en veel geld uitgeven...

Groetjes,

Hilde
www.hilde.verenigdestaten.info

Anoniem zei

...we kunnen nu niet blijven, we kunnen nu niet langer blijven staan....
En we doen het ons zelf aan. Willen we soms toch te veel?
Die yummieman klinkt overigens wel erg goed.