woensdag 11 april 2007

Telefoon

Daarnet naar mijn dochters gebeld die bij oma en opa logeren.
'Was het leuk met opa op stap? Wat heb je gedaan?'

Antwoord :
'Ja 't was leuk en nu ga ik weer spelen mama! HELE DIKKE ZOEN!!! En een DIKKE knuffel! Dadaaaaaaa!' Mijn oudste had ook al geen tijd om aan de telefoon te komen 'Want C en J staan te wachten! Saluuuuuuu!'

Ik moest even denken aan de telefoontjes met hem de laatste weken.
Meer dan drie keer 'ja' en 'goed' en 'wanneer kom je?' komt er niet uit en vaak zeggen ze gewoon dat ze geen tijd hebben, want ze kijken naar tv.
Gisteren gaf hij als opmerking 'En ze willen al niet meer met mij spreken?' Vraag mij af wat hij verwacht als hij met moeite één keer per week kort belt, zelf niets te vertellen heeft en niet eens de moeite doet om de kinderen te zien als hij in België is.

Voor mij hadden ze nu ook geen tijd, maar ik krijg zoenen en knuffels en lachjes. Zelfs als de vriendjes in de tuin staan te wachten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Sabine, wat heerlijk dat de kinderen het zo naar hun zin hebben bij opa en oma. En jij nu je batterij weer aan het opladen ??? Geniet ervan he !!

reactie vorige blog: Ik zou ook kiezen voor zwart/wit foto, dan is de omgeving niet belangrijk, en vind het serener en meer impact hebben.

Anoniem zei

Volgens mij is dat kind eigen. Ook hier hebben ze amper tijd aan de telefoon, skype of zelfs msn. Belt oma helemaal uit Nederland op dan krijgt ze gewoon korte antwoorden en doei te horen. Papa die veel reist krijgt een idem dito reactie. Maar ik weet dat de telfoontjes toch door ze gewaardeerd worden. Kinderen zijn tevreden met even een stem horen. Gelullig is de andere kant van de lijn daar net zo tevreden mee.
'Hij' moet niet zo piepen. Genegenheid moet je verdienen...

Anoniem zei

ik bedoel natuurlijk gelukkig