zaterdag 28 april 2007

Deze week....

heb ik de kinderen naar school gebracht, boodschappen gedaan, stukjes van mijn powerpoint cursus afgewerkt, de was en strijk gedaan, het huis opgeruimd, de kinderen van school gehaald, gesurft op het www, vreetbuien gehad, wat Excel oefeningen gedaan, auto-papieren in orde gebracht, op mijn terras gezeten en tv gekeken...

Of zoals een Israëlische vriendin het zegt: 'you need a life!'
Haar suggestie was om mijn 'vriendenkring' meer aan te spreken. Probleem is dat de meeste van mijn vrienden in het buitenland zitten, deze in België kan ik op één hand tellen, dus dat van die 'kring' wordt nogal moeilijk ;-)
Tweede suggestie was om dan maar op datingsites te gaan zoeken, 'could be fun!'. Ik vermoed dat ze dit vooral zei, omdat ze mijn verhalen zou willen horen, kan ze nog meer lachen als ik haar bel.
Ik houd het maar bij haar derde suggestie om een keer een weekje op bezoek te gaan. Geeft geen oplossing op lange termijn, maar is wel iets om naar uit te kijken.

Nog een geluk dat ik vanavond met Cindy ga uiteten, dan zit er toch nog iets in deze week dat iet of wat de indruk geeft dat ik 'een leven' heb, want volgende week belooft niet veel beters...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben vanaf dinsdag thuis met de kleinste, je kan altijd afkomen en in mijn formitatsische tuin komen ziiten.

Christine Duts zei

Hey Sabine,
ik heb je e mail adres niet meer.... Ik wil al zo lang met je afspreken! Het zou zonde zijn als we elkaar niet meer zouden zien (nu dat ik nog in Belgie ben....).
Laat anders een bericht op mijn blog (http://poemstoloscabos.blogspot.com/)achter of stuur me alsjeblieft een e mail, ok? Want ik weet niet hoe ik je moet contacteren.
Groetjes

Sabine zei

@Christiane: Euh...er staat anders wel al de hele tijd een link naar mijn mail op de blog...links onderaan de kolom??

Christine Duts zei

Oops, had ik niet gezien