dinsdag 6 maart 2007

Fut

Ik heb absoluut geen fut, ben moe, heb pijn....en zo veel te doen, maar geen energie om eraan te beginnen.

Ik zou moeten gaan winkelen, een cadeau kopen voor een vriendin en eindelijk een kast kopen voor de living en zelfs daar kan ik mezelf niet toe brengen. Als ik het niet kan opbrengen om te gaan shoppen, weet ik wel hoe laat het is. Er zal deze week niet veel gebeuren.
Die vieze druilregen helpt ook al niet om me een beetje op te peppen. Anders kon ik tenminste wat in de zon liggen lezen.

Daarnet heb ik (bij afwezigheid van brood) vlug wat deeg gemaakt. Een recept van Nigella, supersimpel en vlug dus. Nu ruikt het huis naar versgebakken broodjes... Hmmmm. Zo heb ik toch het gevoel vandaag iets te hebben gedaan en de kinderen zijn supercontent. Een kinderhand....

Toch goed dat die handen van hen nog klein zijn ;-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

zou het het weer zijn? Ik voel me ook futloos en een beetje depri. Enkel zin om in mijn bed te kruipen met een dekentje over mijn hoofd.Het wordt tijd dat het ofwel treffelijk winter wordt of dat de lente er eindelijk goed doorkomt.
THIS IS NO FUN!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Doe het maar rustig aan. Je moet je niet schuldig voelen als je een dagje niets doet. Dat cadeau en die kast kan morgen ook nog... Je zit midden in een echtscheiding, dus is het heeel normaal dat je futloos bent. En inderdaad, een beetje zon zou ons geen kwaad doen, he! Alles lijkt dan plots veel mooier en je krijgt letterlijk een klaardere kijk op de dingen...

Kop op, veel moed en de energie komt wel weer terug!

Groetjes,

Hilde

Cindy zei

Zelfs al is het Nigella, ik kan me niet voorstellen dat deeg maken simpel én vlug kan.........
Ik ken alleen de versie van "veel geknoei, keuken vol bloem en ander urenlang opruimwerk, aangebakken prut die naar niks smaakt en toch maar snel naar de frituur instead".
Hééééélp!

Anoniem zei

Leef met je mee Sabine, het weer is $%^%^&&^&, en moet aanhaken bij de rest...die kast komt er wel..na de "dip"dag...sterkte !!